Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ VODAFONE.....


ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Την στιγμή που η χώρα μας βάλλεται από παντού (η παιδεία μας πάει από το κακό στο χειρότερο , οι μαθητές θα είναι χωρίς (βιβλία), γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έρχεται να προάγει σαν γλώσσα τα greeklish.. Η ανθελληνική προπαγάνδα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση..
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία περνάει τα μηνύματα της μέσω των διαφημίσεων..Μην ξεχνάμε πως πριν καιρό, είχε προκαλέσει αντιδράσεις βάζοντας σε διαφήμιση της την σημαία της "Ανεξάρτητης Κρήτης".. Το έχει βρει το κόλπο η vodafone για να προκαλεί εντυπώσεις, πατώντας πάνω σε ευαίσθητα κοινωνικά και εθνικά θέματα..

Αίσχοςπηγη
Συνφωνώ απόλυτα και κάθετα με το σχόλιο του διαχειριστή του μπλοκ Εμπόλεμη Κατάσταση

ΣΧΟΛΙΟ: Σε τέτοιες ενέργειες, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ απάντηση όσων έχουν την Ελλάδα και το Φώς της μέσα στην ψυχή τους και αγαπάνε αυτήν την Πατρίδα, είναι ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς το παραμικρό κόστος να αποτανθούν σε άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, κρατώντας μάλιστα και το ίδιο νούμερο. Καταλάβετε το μιά και καλή, ΕΣΕΙΣ έχεται την δύναμη στα χέρια σας, ΟΧΙ αυτοί. Μην τους αφήνεται να σας κάνουν έρμαια στα παράνομα , σκοτεινά και ανθελληνικά παιχνίδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου