Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Σεξουαλικά ενεργά από τα... 12 τα Ελληνόπουλα! ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!



Γνωρίζουν από μικρά το σεξ, ωστόσο εντελως άγνωστο παραμένει το προφυλακτικό. Με αφροδίσιο νοσημα 2 στα 10 κορίτσια. 40.000 αμβλώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα από έφηβες.
Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία έρευνας για τη σεξουαλική ζωή των εφήβων στη χώρα μας, που....

πραγματοποίησε αρμόδια μονάδα του “Αγλαΐα Κυριακού”.

Όπως προκύπτει το 40% έχει κάποια σεξουαλική εμπειρία εκτός της ολοκληρωμένης. Ένα 20% έχει ξεκινήσει τη σεξουαλική του ζωή μέχρι τα 16 χρόνια ενώ ένα 5,7% ξεκίνησε τη σεξουαλική του ζωή στα...12. Η αναλογία εδώ είναι ένα κορίτσι προς τρία αγόρια.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, το 23% των κοριτσιων βρέθηκαν θετικά σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα τύπου κονδυλωμάτων, που είναι “επικίνδυνα” για εμφάνιση καρκίνου της μήτρας.

Άκρως απογοητευτικά τα στοιχεία για την προφύλαξη, καθώς μόνο ένας στους δύο εφήβους τη χρησιμοποιεί και μάλιστα όχι με το σωστό τρόπο (π.χ. Όχι σε όλη τη διάρκεια της επαφής). Το 10% δηλώνουν ότι κάνουν σεξ χωρίς να χρησιμοποιούν καμία αντισυλληψη.

Η γιατρός Άρτεμις Τσίτσικα δηλώνει ότι “οι έφηβοι θα ήθελαν να έχουν επαρκέστερη ενημέρωση σε ό,τι αφορά το σεξ. Έχουν κατά καιρούς εκφράσει την επιθυμία να υπήρχε μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο σχολείο και εκτιμάμε ότι θα ήταν καλό να υπάρξει”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, στην Ελλάδα γίνονται ετησίως 40.000 αμβλώσεις, από κορίτσια κάτω των 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου