Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλετε δωρεάν ποτό;..... γδυθείτε!Θέλετε δωρεάν ποτό; Το μπαρ ΤRAMCO στο Δουβλίνο σας έχει την λύση. Μπορείτε κάλλιστα να μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ για την διασκέδασή σας, εάν… γδυθείτε!!!«Κανένα άλλο κλαμπ δεν σας προσφέρει δωρεάν ποτό, εφόσον χαρίσετε το εσώρουχό σας. Ναι, καλά καταλάβατε. Μας δίνετε το εσώρουχό σας κι εμείς σας δίνουμε τσάμπα ποτό!», αναγράφεται στην αφίσα που βρίσκεται στην είσοδο του κλαμπ της πόλης.

Οι υπεύθυνοι έκριναν ότι λόγω μειωμένης κρίσης, το μέτρο θα φέρει πελάτες στο μαγαζί. Οσοι επιθυμούν, όχι μόνο θα γδύνονται, αλλά θα δίνουν και το εσώρουχό τους στον DJ. Αμέσως μετά θα ζητούν το ποτό της αρεσκείας τους, για το οποίο φυσικά δεν θα πληρώνουν τίποτα.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 600 άτομα ανταποκρίθηκαν στο μέτρο, πράγμα που σημαίνει ότι είχε άμεση… αντίδραση… Κακούργα οικονομική κρίση… σε τι άλλα μέτρα θα οδηγήσεις τον κόσμο;
Star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου