Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Μοναδικό: Τσακώσαμε παρουσιάστρια μεσημεριανού να κάνει sex πάνω σε κότερο...



Το ήξερα...αν θέλετε το είχα διαβάσει ότι το κορίτσι αυτό είναι λίγο παλαβό και της αρέσει να παίζει με φωτογράφους και να μοιράζει στιγμές απο την προσωπική ζωή της αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Να κάνει sex φόρα παρτίδα μπροστά...
μπροστά σε όλο τον κόσμο. Βεβαίως δε γνώριζε-ή μηπως γνώριζε- ότι θα μπορούσε κάποιος να την απαθανατίσει σε αυτή τη στάση...αλλά θα έπρεπε να έχει το νού της. Δυστυχώς όταν γίνεσαι γνωστός ή τέλος πάντων αναγνωρίσιμος είναι σημαντικό να φυλάγεσαι. Τοι κορίτσι μας λοιπόν είναι η νέα παρουσιάστρια του μεσημεριανού... ...προγράμματος της Ιταλικής τηλεόρασης Belen Rodriguez...Βρε κουκλάκι μου ζωγραφιστό...που την έκρυβες εσύ τόση επιθυμία; Τη μια στην παραλία με τον έναν γκόμενο την άλλη στο κότερο με τον άλλον...δε σε προλαβαίνουμε..Τόση κάψα πια; Τόση επιθυμία; Γι αυτό όλοι οι σύντροφοί σου είναι αφυδατωμένοι; Δεν προλαβαίνουν ούτε να τσιμπήσουν κάτι με σένα; Όπως και να χει το θέαμα είναι υπέροχο και οι τύποι πολύ τυχεροί που έρχονται σε απόσταση αναπνοής με το βλέμμα της συγκεκριμένης κοπέλας και βεβαίως με το κορμί της...Και του είπα του πατέρα μου...Χάθηκαν τόσες Ιταλίδες...Να είχαμε και υπηκοοτητά μακαρονά...Ίσως να χαμε κι εμείς ελπίδες...Χιούμορ κάνω!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου