Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

TO ΠΡΩΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ...!!!



...
Eίναι νοσοκόμα, που κάνει αυτή την περίοδο την πρακτική της στην Πάτρα, και παράλληλα είναι μια σέξι, πολύ σέξι πεταλουδίτσα, που έχει βάλει φωτιές στο Διαδίκτυο με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.
Έχοντας κάνει τατουάζ στην πλάτη της μια πεταλούδα, αλλά και ντυμένη σαν μια πεταλουδίτσα της νύχτας, δεν κρύβει τις προθέσεις της.
Φωτογραφίζεται σε σέξι πόζες με άνεση που θα τη ζήλευαν και οι καλύτερες πορνοστάρ, ενώ δείχνει να απολαμβάνει τον έρωτα με το αγόρι της.
Παράλληλα, εκτός από το να επιδεικνύει το φοβερό της ομολογουμένως σώμα, μοιράζεται με όλο τον κόσμο στο Διαδίκτυο τις προσωπικές της στιγμές, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία, επιπλέον, καλοκαιριάτικα, στα ύψη!
Το σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε «ροζ» ιστοσελίδα, είναι ενδεικτικό: «Αυτόν τον καιρό κάνει την πρακτική της σε νοσοκομείο της Πάτρας σαν νοσηλεύτρια. (Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε να σας πούμε σε ποιο νοσοκομείο ώστε να φροντίσετε να «αρρωστήσετε» στη βάρδιά της)»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου