Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Παιδιά Indigo






Από την αρχή της δημιουργίας της Γης, οι γήινες αλλαγές ακολουθούσαν τις αστρικές αλλαγές. Έτσι παρατηρήθηκε ότι κάθε 26.000 περίπου χρόνια συμβαίνουν αρκετές αλλαγές στη Γη και στα όντα της. Αυτή η αλλαγή παρατηρείται όταν συντελείται η μετάπτωση του άξονα της Γης, ο οποίος χρειάζεται 25.800 χρόνια, μέχρι το εαρινό ισημερινό σημείο κάνει μια πλήρη περιστροφή και επανέλθει στην αρχική του θέση. Είναι κάτι σαν να λέμε, ότι κάθε 25.800 χρόνια αλλάζουμε Ζώδιο. Οι εσωτερικές παραδόσεις αναφέρουν ότι από την παρουσία του ανθρώπου στη Γη και μετά, αυτή η μετάπτωση πραγματοποιήθηκε 6 φορές και αυτές οι αλλαγές επηρέασαν και το ανθρώπινο είδος δημιουργώντας τις 6 φυλές. Κάθε φυλή αντιπροσωπευόταν από ένα χρώμα και για αυτό το λόγο, τους ανθρώπους που γεννιούνται μετά τη νέα μετάπτωση τους αποκαλούν –ίντιγκο- από το χρώμα ίντιγκο, το οποίο, όπως αναφέρεται, εμφανίζεται στην αύρα τους. Πιστεύεται, δε, ότι οι άνθρωποι της 6ης φυλής αντιπροσωπεύουν την 6η ακτίνα η οποία είναι θεραπευτική και ότι έχουν έρθει για να θεραπεύσουν τη Γη και τους κατοίκους της και να διορθώσουν τα σφάλματα της προηγούμενης 5ης φυλής, της βιολετί φυλής.




Όμως και οι ψυχολόγοι έχουν παρατηρήσει σε αυτούς τους ανθρώπους να παρουσιάζονται διάφορα χαρακτηριστικά, που δεν είχαν παρατηρηθεί πρωτύτερα και μάλιστα σε τόσο μαζικό βαθμό. Μετά από μελέτες έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα που συμπίπτουν με τα αναφερόμενα πιο κάτω χαρακτηριστικά και μάλιστα ορισμένοι παιδοψυχολόγοι έχουν εξειδικευτεί στην διαπαιδαγώγηση αυτών των παιδιών. Το έτος κατά το οποίο υπήρξε έξαρση αυτών των χαρακτηριστικών ήταν από το 2000 μ.Χ. και μετά. Από μελέτες εσωτεριστών και προσωπικές δικές μου έρευνες, υπάρχουν 3 στάδια-διαφορές αυτών των ατόμων. Η αρχική εμφάνιση έγινε τη δεκαετία του 1960, οπότε εμφανίστηκαν οι πρώτοι ίντιγκο με ορισμένα από τα χαρακτηριστικά. Η δεύτερη εμφάνιση έγινε τη δεκαετία του 1980, οπότε τα χαρακτηριστικά ήταν πιο εμφανή και τέλος η τρίτη εμφάνιση έγινε τη δεκαετία που διανύουμε ξεκινώντας από το 2000. Πριν από το 1960 υπάρχουν ενδείξεις ότι οι γονείς αυτών των ίντιγκο 1ης σειράς, είχαν τα χαρακτηριστικά της «έκρηξης» δηλαδή άνθρωποι που είχαν κάνει τομή στο οικογενειακό ή στο κοινωνικό τους περιβάλλον με ανατρεπτικές για την εποχή τους συμπεριφορές.

Τα ίντιγκο παιδιά διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, όπως όλα τα παιδιά. Τα δέκα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά (από το βιβλίο Indigo Children. Lee Carol και Jan Tober) είναι τα ακόλουθα:

1. Έρχονται στον κόσμο νιώθοντας σαν βασιλιάδες και συχνά συμπεριφέρονται ανάλογα.
2. Έχουν την αίσθηση ότι «τους αξίζει να βρίσκονται εδώ» και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν αισθάνονται το ίδιο.
3. Έχουν συναίσθηση της αξίας τους και συχνά δίνουν στους γονείς να καταλάβουν «ποιος είμαι εγώ».
4. Έχουν πρόβλημα όταν κάποιος προσπαθεί να ασκήσει επάνω τους απόλυτη εξουσία (χωρίς να παρέχει εξηγήσεις ή δικαίωμα επιλογής).
5. Ορισμένα πράγματα απλώς αρνούνται να τα κάνουν. Για παράδειγμα, δυσκολεύονται πολύ να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.
6. Τους δημιουργούν εκνευρισμό τα συστήματα που περιέχουν κάποιο τελετουργικό και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
7. Συχνά επινοούν δικούς τους, καλύτερους τρόπους, για να κάνουν ορισμένα πράγματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο. Σαν αποτέλεσμα, δίνουν την εντύπωση ότι «τα βάζουν με το σύστημα» ή ότι είναι αντικομφορμιστές απέναντι σε κάθε σύστημα.
8. Εμφανίζονται ως αντικοινωνικά άτομα, εκτός αν βρίσκονται με ομοίους τους. Αν δεν υπάρχουν γύρω τους άνθρωποι που να πουν τον κόσμο όπως εκείνα, μπορεί να γίνουν εσωστρεφή και να νιώσουν ότι δεν τα καταλαβαίνει κανείς. Σε πολλές περιπτώσεις το σχολείο τούς φαίνεται δυσβάσταχτο από κοινωνικής πλευράς.
9. Δεν ανταποκρίνονται σε μεθόδους πειθάρχησης που βασίζονται στην ενοχή όπως πχ. «αλίμονό σου όταν γυρίσει σπίτι ο μπαμπάς και δει τι έκανες!».
10. Δεν ντρέπονται να σου πουν τι χρειάζονται.


Τα «συμπτώματα» αυτά εμφανίζονται από πολύ μικρή ηλικία. Τριών ή τεσσάρων ετών θα έχουν τη δική τους άποψη, θα είναι δύστροπα, δύσκολα, επαναστατικά. «Βλέπουν» ή «αισθάνονται» πράγματα που δεν αντιλαμβάνεται το περιβάλλον τους. Πολλές φορές μιλούν για πράγματα μη αναμενόμενα για την ηλικία τους όπως κρίση για συναισθηματικές καταστάσεις («γιατί είσαι δυστυχισμένος;») ή μιλούν για τον αόρατο κόσμο σαν να είναι ένα με τον ορατό («σε έβλεπα απ΄ τον ουρανό και ήθελα να σε βοηθήσω»).

Το παιδί ίντιγκο από μικρό παρουσιάζει τα ακόλουθα:

1. Ως μωρό κλαίει πολύ.
2. Δείχνει σεβασμό στη φύση.
3. Εκδηλώνεται σοφά δυσανάλογα με την ηλικία του.
4. Είναι υπερευαίσθητο.
5. Δείχνει ευαισθησία για τη διάθεση των άλλων.
6. Αντιδρά έντονα σε τρόφιμα.
7. Έχει έντονη αίσθηση της αδικίας και της κοροϊδίας.
8. Έχει ισχυρές προσωπικές πεποιθήσεις.
9. Είναι δημιουργικό και αυθεντικό.
10. Έχει έντονη διαίσθηση.
11. Συμπεριφέρεται ζωηρά.
12. Είναι ονειροπόλο.
13. Εκδηλώνει αρρώστιες όπως άσθμα και έκζεμα.
14. Έχει παραψυχικές εμπειρίες όπως πχ ακούει φωνές, βλέπει όντα, κλπ.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
Τα παιδιά ίντιγκο έχουν ορισμένες από τις ανωτέρω εκδηλώσεις ΟΧΙ όλες. Υπάρχουν ίντιγκο 1ης, 2ης και 3ης γενιάς. Έχει παρατηρηθεί ότι τα ίντιγκο 1ης γενιάς εμφανίστηκαν μετά το 1960, τα ίντιγκο 2ης γενιάς μετά το 1980 και τα ίντιγκο 3ης γενιάς μετά το 2000. Η εμφάνιση των ίντιγκο παιδιών γινόταν σύμφωνα με τον κύκλο των 19 ετών (αστρολογικός κύκλος που εξηγείται σε άλλο άρθρο περί αστρολογικών θεμάτων). Πριν την εμφάνιση των πρώτων ίντιγκο παιδιών είχε παρατηρηθεί η εμφάνιση των λεγόμενων "παιδιών της έκρηξης" που οι περισσότεροι ήσαν γονείς ίντιγκο παιδιών 1ης και 2ης γενιάς, γεννημένοι δηλαδή από το 1920 έως και το 1940. Τα "παιδιά της έκρηξης" ήσαν προσωπικότητες σπάνιες για το περιβάλλον τους που διέφεραν πάρα πολύ από τους υπόλοιπους ανθρώπους της γενιάς τους και έκαναν καινοτομίες τόσο στο πεδίο της επιστήμης ή του επαγγέλματος που ήσκησαν όσο και στο περιβάλλον το οικογενειακό και φιλικοκοινωνικό καθώς και πολιτικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήσαν οι άγαμες μητέρες της εποχής που με δική τους απόφαση έμειναν εκτός γάμου να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά τους κρίνοντας ακατάλληλους τους πατεράδες των παιδιών τους, καθώς και οι γυναίκες που τόλμησαν να καταρρίψουν πρώτες τα επονομαζόμενα ανδρικά κάστρα δηλαδή επαγγέλματα που ήταν μόνο σε χέρια ανδρών.
Πηγή αφυπνιση ελληνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου