Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ...ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ...???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Οι ουγγρικές αρχές έφτιαξαν ένα διαφημιστικό βίντεο προκλητικού περιεχομένου για να ενθαρρύνουν όλο και περισσότερους πολίτες να συμπληρώσουν στο Διαδίκτυο την αίτηση εθνικής απογραφής τον επόμενο μήνα.
Σε βίντεο που “ανέβηκε” την Τετάρτη σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται μία νεαρή γυναίκα, τόπλες, με κόκκινο εσώρουχο και μαύρες δαντελένιες κάλτσες με ζαρτιέρες να κρατάει ένα μαστίγιο και να ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματός της σε έναν απογραφέα.
Ο τυχερός υπάλληλος, αντιλαμβανόμενος ότι. . . δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, της προτείνει να συμπληρώσει την αίτηση στο Διαδίκτυο.
“Θέλουμε να απευθυνθούμε στη νεότερη γενιά και το Ίντερνετ έχει μεγαλύτερη απήχηση σε αυτούς, χρησιμοποιεί τη γλώσσα τους,” δήλωσε στο Reuters ο Ίμρε Ντόμποσι, αξιωματούχος της ουγγρικής Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Η τελευταία φορά που έγινε απογραφή του πληθυσμού στη χώρα ήταν πριν από δέκα χρόνια και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες θα μπορούν να απογραφούν μέσω Διαδικτύου.
Περισσότεροι από 37.000 απογραφείς θα συμμετάσχουν στη διαδικασία σε εθνικό επίπεδο τον Οκτώβριο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου