Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΥΜΝΗ ....ΖΩΝΤΑΝΑ...ΣΤΟ...ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...!!!



...
Στεκόταν απλά γυμνή έξω από το σπίτι της την ώρα που πέρναγε το αυτοκίνητο της Google Street View... και έγινε παγκοσμίως γνωστή.
Η γυμνή φωτογραφία είναι από μια γυναίκα στη Φλόριντα, η οποία «συνελήφθη» από το φακό του Google Street View. Η νεαρή αφροαμερικάνη φορούσε μόνο το άρωμα της, όταν αντιλήφθηκε την φωτογραφική μηχανή του αυτοκινήτου της Google, το οποίο πρόλαβε και πήρε τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες!
Το σοκ της ήταν τέτοιο που στις επόμενες εικόνες φαίνεται να βάζει το χέρι της στο στόμα, αφήνοντας ακάλυπτα όλα τα επίμαχα σημεία της!
Τα αυτοκίνητα του Google Street View έχουν πολλές φορές τραβήξει ορισμένες περίεργες εικόνες που απεικονίζουν την καθημερινότητα στις ΗΠΑ. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η γυναίκα, που από τις εκφράσεις της φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε από την κάμερα, σκοπεύει να κινηθεί νομικά, δεδομένου ότι οι φωτογραφίες της έκαναν το γύρο του Διαδικτύου πριν υποστούν την επεξεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου