Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων έχετε;



Η Διαμαντόπουλου αντί να κάνει έντιμο πολιτικό χαρακίρι σε καμιά γωνία που έκλεισε τον ΟΕΔΒ και άφησε τα παιδιά χωρίς βιβλία,  συνεχίζει να κατηγορεί τους πάντες. Σήμερα ο Μ. Καρχιμάκης σε μια ενέργεια που θυμίζει σκοτεινές εποχές ζήτησε το πόθεν έσχες του δικαστή αντιπρόεδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικόλαου Αγγελάρα.  Αναρωτιέμαι γιατί δεν ζητά και  το πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων έτσι και αλλιώς στο 1960 είμαστε και κατεβαίνουμε… Αναρωτιέμαι τελικά γιατι το συνεχίζουν αφού η ζημιά στην κοινωνία έχει γίνει.
 διαβάζουμε στο tvxsteam ότι «Είχε ενημερωθεί εγκαίρως» η Διαμαντοπούλου για τα σχολικά βιβλία
Είχε ενημερωθεί εγκαίρως η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου την προμήθεια χάρτου για την έκδοση βιβλίων από τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικόλαο Αγγελάρα.
Όπως επισημαίνει ο κ. Αγγελάρας σε αποψινή του ανακοίνωση μετά και την αίτηση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη να ζητήσειαναδρομικά στοιχεία του «πόθεν έσχες» του, «Ως δικαστής έχω καθήκον να υπακούω το Σύνταγμα και τους νόμους. Έχω, επίσης, καθήκον να σέβομαι και να διαφυλάττω ως μέλος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου και το ιερό δημόσιο χρήμα, ιδίως αυτή την περίοδο που η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Τέλος, έχω καθήκον να διασφαλίζω το δημόσιο συμφέρον, το οποίο προεχόντως εξυπηρετείται με την τήρηση της αρχής της νομιμότητας. Αυτά εφαρμόσαμε οκτώ ανώτατοι και ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί και κρίναμε και αποφασίσαμε επανειλημμένα (Απρίλιος και Ιούνιος 2011) σε παραδεκτό χρόνο ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια “χάρτου λευκού εκτυπώσεων” του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων είναι παράνομη. Η κρίση μας αυτή ανακοινώθηκε (γραπτώς και προφορικώς) εγκαίρως στην υπουργό Παιδείας, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου. Αυτή είναι και η μόνη αδιάψευστη αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου