Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ....!!!



Ο
ι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι εραστές, πως ικανοποιούν τη σύντροφό τους απολύτως και πως στο θέμα «σεξ» τα ξέρουν όλα. Μήπως κάνουν λάθος;...

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλές είναι τελικά οι λανθασμένες απόψεις που έχουν οι άντρες για το σεξ, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα όχι μόνο της δικής τους σεξουαλικής ζωής αλλά και της συντρόφου τους.
Το πρώτο που πρέπει να ξέρει ο καλός εραστής για να είναι 100% σίγουρος ότι η σύντροφός του θα ικανοποιηθεί, είναι ότι πρέπει να προηγηθεί ερωτικό παιχνίδι μεταξύ τους, ποτέ στα μουγκά και ποτέ σε ένα μόνο μοτίβο. Π.χ. Ρομαντικός στην αρχή και να αγριεύουν οι διαθέσεις και οι διάλογοι (μην το ξεχνάτε αυτό ποτέ) σιγά-σιγά.
Μύθος: Είναι παθιασμένη; Άρα με θέλει εδώ και τώρα!
Αλήθεια: Είναι παθιασμένη σημαίνει, έχω διάθεση να κάνω σεξ, αλλά... Για να περάσει στο πρώτο επίπεδο μια γυναίκα πρέπει να προηγηθούν τα απαραίτητα προκαταρκτικά, προκειμένου η διάθεση
αυτή να φουντώσει. Όταν φουντώσει τότε μπορείτε να είστε σίγουρος ότι «είναι παθιασμένη, άρα με θέλει εδώ και τώρα»!
Μύθος: Πάλι πονοκέφαλο έχει, άρα ... βαριέται!
Αλήθεια: Ναι, βαριέται γιατί δεν φροντίζεις εσύ να θέλει. Αν προηγηθεί το κατάλληλο παιχνίδι, ο ... πονοκέφαλος θα φύγει και θα έρθει η όρεξη που θα σε κάνει να περάσεις εσύ καλά.
Μύθος: Η γυναίκα έχει μόνο κολπικό οργασμό.
Αλήθεια: Το πιο σημαντικό που πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας είναι το πού εντοπίζονται οι ερωτογόνες ζώνες της συντρόφου του, καθώς σε κάποιες μπορεί να είναι ο κόλπος, ενώ σε κάποιες άλλες ... έξω από αυτόν.
Μύθος: Είναι λάθος να μιλούν για τις φαντασιώσεις τους!
Αλήθεια: Στο κρεβάτι όλα επιτρέπονται! Κι ο άντρας πρέπει να επιβάλλεται για να επιβεβαιώνει τη φύση του.
Μύθος: Πιστεύουν ότι το μέγεθος μετράει.
Αλήθεια: Η διέγερση μιας γυναίκας δεν σχετίζεται με το βάθος. Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες ερεθίζονται με την κίνηση του πέους που επηρεάζει κυρίως την είσοδο του κόλπου, την περιοχή της κλειτορίδας.
Μύθος: Το σεξ είναι υπόθεση και των δύο
Αλήθεια: Το σεξ είναι υπόθεση συνήθως μεταξύ δύο ανθρώπων, αλλά δεν είναι απαραίτητο να τους αφορά το ίδιο. Σήμερα μπορεί να είναι η ημέρα της, γι' αυτό φροντίστε να περάσει εκείνη καλά. Και αύριο η δική σας που φροντίσει εκείνη να περάσετε εσείς καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου