Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Έλληνας σάρωσε τα παγκόσμια βραβεία τατουάζ! 


Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο τριήμερο παγκόσμιο φεστιβάλ για τατουάζ Convention στο Las Vegas. Κατάφερε να βγει πρώτος ανάμεσα σε 1000 διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο.


Ο 32χρονος εξπερ.. 


στη δερματοστιξία κατάφερε να κερδίσει 5 βραβεία πραγματοποιώντας ρεκόρ στο φεστιβάλ. ''Η χθεσινή νύχτα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ψυχή μου. 

Την Κυριακή, τελευταία μέρα του Convention, κυνηγάω απεγνωσμένα την πρώτη θέση. Είναι η τελευταία κατηγορία, «ΒestofSunday», μία από τις δυσκολότερες. Τα τατουάζ που διαγωνίζονται είναι πολλά, όμως μόνο δύο θα επιλέξουν οι κριτές να ανεβάσουν στην σκηνή για να τα ξαναδούμε. 

Το ένα είναι η προσωπογραφία του Michael Jordan στο πόδι ενός Αμερικάνου, σχεδιασμένο από τον Σούπερ Σταρ των τατουάζ, Nikko Hurtado και το άλλο ήταν το δικό μου. Οι κριτές νίπτουν τας χείρας τους και δίνουν το λόγο στο κοινό για να αποφασίσει. Σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο, δεν είχα καμία ελπίδα'', δηλώνει.

Και συνεχίζει: ''Ο παρουσιαστής σηκώνει το χέρι και δείχνει πρώτα το δικό μου, το κοινό από κάτω χειροκροτά και ουρλιάζει, ενώ το στόμα μου είχε στεγνώσει. Ξανασηκώνει το χέρι του και δείχνει το πόδι του Αμερικανού και πάλι το κοινό χειροκροτά εξίσου δυνατά. «Αποφασίστε ποιο θέλετε και μην φωνάζετε και στα δύο». Δείχνει πάλι το δικό μου και ο κόσμος χειροκροτά ακόμα πιο δυνατά, δείχνει τον Αμερικάνο και φωνάζουν ελάχιστοι. Έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ''.Τα βραβεία που κέρδισε είναι:

1st Prize Best of Sunday

2nd Prize Best Overall female

2nd Prize Color Female

2nd Prize Color Male

3rd Prize Black N Grey Female


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου