Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ε. Μανωλίδου:.... Το ωραιότερο ....σώμα της ελληνικής τηλεόρασης !!!! Δείτε φωτογραφίες...




Ξεχάστε την Ελεονώρα Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη, γιατί η Ευγενία Μανωλίδου τις βάζει κάτω όλες με το απίστευτα σέξι σώμα της! Δείτε τη με μαγιό στις φωτογραφίες του "ΟΚ" και θα πάθετε... σοκ!





Ξεκούραση και ο κοινός χρόνος με την οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της γι΄αυτό το καλοκαίρι! Η 36χρονη παρουσιάστρια χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα της Λευκάδας, από όπου ξεκίνησε τις φετινές διακοπές της μαζί με το σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και τα παιδιά τους, Αλέξανδρο, Θεοδώρα και Περσέα.

Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" κατέγραψε το Σάββατο 16 Ιουλίου την Ευγενία Μανωλίδου μέσα στη θάλασσα σε ξένοιαστες στιγμές μαζί με τα παιδιά της, κατά την επίσκεψή τους στην παραλία Κάθισμα. «Είναι πολύ στοργικοί γονείς. Ο Άδωνις δεν τους λέει όχι όταν του ζητάνε να συμμετάσχει στα παιχνίδια τους. Η Ευγενία τους υπενθυμίζει να ανανεώνουν συχνά το αντηλιακό τους», περιγράφει άνθρωπος που τους είδε από κοντά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου