Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Θα ελέγχουν με μικροτσίπ τους δημοτικούς υπαλλήλους!


Ένα ξεχωριστό τρόπο βρήκαν στο δήμο Τρικκαίων!


Έρευνα αγοράς για να βρεθεί το καλύτερο μικροτσίπ με το οποίο θα μπορεί να ελέγχεται η προσέλευση των υπαλλήλων κάνει ο δήμος Τρικκαίων.


Το τσιπ...
θα προσαρμόζεται στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων ώστε να να διασφαλίζεται με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο εργασίας.


«Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος» είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας.

1 σχόλιο:

  1. Κάπου αλλού διάβασα για πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ όπου σχεδιάζεται κάτι αντίστοιχο για να μην την κοπανάνε οι φοιτητές (αν θυμηθώ την πηγή θα επανέλθω). Αλλά εμείς είμαστε πολύ πιο πρωτοπόροι : Στις ΗΠΑ έκαναν απλώς λόγο για κάρτες που θα υποχρεώνονταν να έχουν πάντα μαζί τους, ακόμη δεν έχουν τολμήσει να μιλήσουν ευθέως για εμφυτεύσεις RFID τσιπς σε ανθρώπους, όπως έγινε με τα σκυλιά!

    Δεν είμαι συνομωσιολόγος αλλά όλα αυτά μου θυμίζουν test drives (περισσότερο όσον αφορά την διάγνωση αντιδράσεων, το τεχνολογικό σκέλος είναι κομπλέ εδώ και κάπου δέκα χρόνια) για μαζική, υποχρεωτική εμφύτευση αργότερα.
    Ας όψονται οι γραφικοί ανίδεοι που βελάζουν περί 666 και..χαράγματα, και έτσι στην ουσία δουλεύουν για όσους προωθούν αυτά τα σχέδια. Καμία σχέση με θρησκευτικές προεκτάσεις, όλα θα γίνουν -αν τους αφήσουμε- για το χρήμα, τον έλεγχο και την εξουσία.

    Σε πρώτη φάση απλώς θα αποθηκεύουν μέσα στα τσιπς τα στοιχεία μας. Σε δεύτερη όμως, και εδώ είναι ο μέγας κίνδυνος, ψήνονται να περάσουν ακόμη όλα και τα χρήματά μας και κάθε τίτλο ιδιοκτησίας μας! Το χρήμα, έτσι, θα μετατραπεί και τυπικά σε λογιστικές μονάδες και όσοι κατέχουν τα μηχανήματα εγγραφής και ανάγνωσης θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο της "ροής" του χρήματος. Ο κίνδυνος είναι πως όσο εύκολα μπαίνουν τα χρήματα μέσα στα τσιπς άλλο τόσο εξαφανίζονται. Για ποιον λόγο; Μα γιατί κάποιοι ενοχλητικοί π.χ. αντιδρούν σε όλα αυτά, θέλει και ρώτημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή