Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Ο έρωτας απογειώνει τους αθλητέςΚαλύτερες επιδόσεις έχουν οι ερωτευμένοι αθλητές, είτε πρόκειται για επαγγελματίες είτε για ερασιτέχνες, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.
Ειδικοί, με επικεφαλής την ψυχολόγο Κέλι Κάμπελ του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, έκαναν έρευνα μεταξύ αθλητών και περισσότεροι από τους μισούς ανέφεραν ότι η ύπαρξη μιας σχέσης αγάπης και έρωτα, τους βοηθά στα σπορ. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ψυχολογικής Ένωσης.

Οι ρομαντικές σχέσεις, μάλιστα, που έχουν περισσότερο συναίσθημα, διάρκεια και εμπιστοσύνη φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα από τις εφήμερες. Η έρευνα αυτή έρχεται να ανατρέψει τις απόψεις που ήθελαν τους αθλητές να μην τα πηγαίνουν καλά, όταν έχουν σχέσεις καθώς αποσπάται η προσοχή του αθλητή


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου