Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Εξοργισμένοι οι θαυμαστές του Michael Jackson

Ζητούν την ακύρωση συναυλίας – αφιερώματος

Μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στο θρύλο της pop στην οποία έχουν συμφωνήσει να τραγουδήσουν μεταξύ άλλων Beyoncé και η Christina Aguilera έχει προγραμματίσει για τις 8 Οκτωβρίου στο Gardiff της Μεγάλης Βρετανίας η οικογένεια του αποθανόντος μουσικοί.

Ωστόσο οι θαυμαστές του μεγάλου τραγουδιστή έχουν αρκετές αντιρρήσεις. Μάλιστα έφτιαξαν σελίδα στο facebook για να εκφράσουν τους λόγους για τους οποίους αντιτίθενται στην πραγματοποίηση της συναυλίας.

Στη σελίδα αυτή δημοσίευσαν μια ανοιχτή επιστολή προς την οικογένεια του ποπ στην οποία ζητούν την ακύρωση της συναυλίας. Όπως εξηγούν στην επιστολή τους οι θαυμαστές του τραγουδιστή δεν θέλουν να γίνει η συναυλία τη συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί συμπίπτει με τη διεξαγωγή της δίκης του γιατρού του Michael Jackson, Conrad Muray.

Οι φαν δεν συμφωνούν επίσης και δηλώνουν εξοργισμένοι με τις τιμές των εισιτηρίων και θεωρούν λάθος το γεγονός ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί το ποσό από τις εισπράξεις που θα πάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Επίσης σημειώνουν ότι τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι επαρκή με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των τραγουδιστών που θα πάρουν μέρος στο show.

Η διοργανώτρια εταιρεία Global Live Events δεν έχει ακόμα προβεί σε κάποια ενέργεια ούτε έχει αποσαφηνίσει πόσα εισιτήρια για τη συναυλία έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου