Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

The Subways live στο Κύτταρο

The Subways live στο Κύτταρο
Το Σάββατο 12 Μαίου, το εκρηκτικό τρίο από την Αγγλία έρχεται για ένα βράδυ στην Αθήνα με μια live εμφάνιση που θα ταρακουνησει-  ετοιμαστείτε να ροκάρετε στο Kyttaro live!
 Οι Subways, το σχήμα φαινόμενο με τον νεανικό rock ήχο ξεκινάνε από την Αθήνα την περιοδεία εμφανίσεων τους σε όλη την Ελλάδα!  Όλες οι επιτυχίες τους, ‘Shake! Shake!’, το mega-hit ‘Rock n Roll Queen’, το ‘Οh Yeah’ αλλά και νέα κομμάτια από τον τελευταίο δισκο του σχήματος, όπως το anthem της εποχής μας ‘We Don’t Need Money to have a Good Time’ και το ‘Kiss Kiss Bang bang’ που θα κυκλοφορήσει εντός του μήνα!! Όσοι έχετε ιδέα πως είναι οι ισοπεδωτικές εμφανίσεις των Subways ετοιμαστείτε, οι υπόλοιποι θα έχετε πολλές μουσικές εκπλήξεις..

Την ίδια βραδιά, support στη σκηνή oι Monovine  πιστοί εγχώριοι πρέσβεις του ηλεκτρικού ήχου του Seattle, και oι ελπίδες της εγχώριας indie σκηνής Zebra Tracks!!
Το συγκρότημα των Subways έχει καταφέρει μέσα σε 4 χρόνια να κάνει ενδιαφέρουσα κ πάλι την κιθαριστική σκηνή. Με το δικό τους άμεσο και ξεφρενο στυλ, τα θετικά μηνύματα αλλά και τα δεμένα κομμάτια με χτυπητά ρεφρέν και ρυθμό είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι. Για τους Subways θα ήταν απλό να πούμε οτι έχουν βγάλει ένα από τους μεγαλύτερους ύμνους των τελευταίων χρονων , το ‘Rock k Roll Queen’ , το τρομερό κομμάτι που τους εκτόξευσε στα chart, σε soundtracks ταινιών (‘Rock n Rolla’) και στην εκτίμηση όλων των ακροατών παγκοσμίως. Στην πολύχρονη πορεία τους με εμφανίσεις γύρω από το Λονδίνο, έχουν στήσει τη φήμη τους ‘πατώντας’ σε μοναδικές σε ενέργεια live εκτονώσεις, πλέον έχουν φτάσει  στο Wembley πλάι στους AC/DC (!) και headlining θέση σε αρκετά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, πάντα με τις καλύτερες των εντυπώσεων! Live με το live εδώ και 4 χρόνια εξελίσσονται σε μία από τις πιο δυνατές μπάντες στο νεανικό κιθαριστικό ήχο, κρατώντας αμείωτο τον ενθουσιασμό τους με αυστηρά τριμελή διάταξη (μπάσο , κιθάρα, ντραμς). Τίποτα παραπάνω για τους βασιλιάδες και τη βασίλισσα του ροκ εν ρολ, τους μοναδικούς Subways!
Εισιτήρια
• Limited e-tickets από 12 ευρώ στο www.subwaysinathens.eventbrite.com !!
• 15 € προπώληση (τα πρώτα 250) στα Public (Σύνταγμα) και Tickethouse.gr (Πανεπιστημίου 42)
• Στο ταμείο : 20€


ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΙΟΥ 2012
The Subways live στο Κύτταρο!!
Hπείρου 48, Αθήνα
Πληροφορίες στο  info@plentyprojects.com –   τηλ.  6972 205007| 6944 271396     
Η διοργάνωση υποστηρίζεται από την Plenty Projects. (www.plentyprojects.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου