Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Φάντασμα τσιμπάει....οπίσθια!!!


Με την πλάτη στον τοίχο κάθονται οι θαμώνες της παμπ «Queen's Arms», από τότε που συνειδητοποίησαν ότι το φάντασμα που στοιχειώνει...το στέκι τους είναι λίγο πονηρό...
Το φάντασμα συνηθίζει να τσιμπάει στα οπίσθια προσωπικό και πελάτες. Στην αρχή η υπεύθυνη της παμπ, Πώλα Ουάρτον, νόμιζε ότι τα τσιμπήματα που ένιωθε ξαφνικά οφείλονταν σε μυικούς σπασμούς.
Όμως, «ένα βράδυ μιλούσα με δύο συναδέλφους και ανέφερα ότι ένιωσα ένα τσίμπημα στον πισινό μου και τότε και οι υπόλοιποι είπαν ότι τους έχει συμβεί», λέει.

Θύμα του ζωηρού φαντάσματος έχει πέσει και μια 26χρονη θαμώνας, η Άσλεϊ Μπέλαντ. «Καθόμουν στο μπαρ και απολάμβανα το κρασί μου όταν ένιωσα ένα τσίμπημα» και αυτή στο ίδιο σημείο.

Εκτός από τα πονηρά τσιμπήματα, το φάντασμα -που του έχουν δώσει το όνομα Grasper- μετακινεί καρέκλες και όταν η παμπ είναι άδεια φτιάχνει σύννεφα καπνού ή τα βήματά του ακούγονται βροντερά στο ξύλινο πάτωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου