Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η Χριστίνα Στεφανίδη είναι κορίτσι πειρασμός [Ακατάλληλες ΦΩΤΟ]


Η Χριστίνα Στεφανίδη είναι κορίτσι πειρασμός [Ακατάλληλες ΦΩΤΟ]Άφησε πίσω τις πασαρέλες της Ελλάδας, έχει μεταναστεύσει στο Μιλάνο, μαθαίνει Ιταλικά και προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στην ιταλική τηλεόραση.
Ο λόγος για την Χριστίνα Στεφανίδη. Μιλώντας σε γνωστό μηνιαίο περιοδικό αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την ενοχλεί στους άνδρες. «Με τσαντίζουν τα άτομα που το παίζουν λεφτάδες, ενώ στην πραγματικότητα εμφανίζονται σε in μέρη της Αθήνας με νοικιασμένα αυτοκίνητα.
Και το χειρότερο απ’ όλα, οι περισσότεροι δεν έχουν στιλ. Δεν έχουν άποψη, προσωπικότητα, δεν μπορούν καν πουν σωστά μια ολοκληρωμένη πρόταση. Οπότε γιατί το παίζουν ιστορία; Προφανώς γιατί τους έχουν δώσει το δικαίωμα».
Στο πρώτο ραντεβού, θέλει να της βάλει το κρασί ο άντρας στο ποτήρι, ενώ θεωρεί υπερβλικό να της ανοίξει και την πόρτα, καθώς πρέπει όλα να είναι φυσιολογικά. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει πρώτο ραντεβού σε κάποιο club, ή χώρο με πολύ κόσμο!
Ωστώσο δεν θα την πείραζε να πάει με το δικό της αμάξι, καθώς θεωρεί πως το πρώτο ρανεβού πρέπει να είναι πάνω απ όλα… φιλικό! Δεν θα την πείραζε ακόμα όπως λέει «να με πάει σινεμά ή και για καφέ. Ή κάπου πιο εναλλακτικά όπως στο γήπεδο ή για video games και μπιλιάρδο»
Ακόμα δεν θέλει να ‘μου δείξει από την πρώτη στιγμή ότι του αρέσω, παρά μόνο με το βλέμμα. Τα πολλά λόγια είναι κουραστικά. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι το γέλιο. Αν δεν υπάρχει χημεία στο χιούμορ δεν αξίζει για καέναν από τους δύο»
«Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να πληρώσει. Στα επόμενα όχι απαραίτητα. Το μισά-μισά πάντως δεν είναι ωραίο. Ή ο ένας ή ο άλλος» ενώ δεν θέλει ποτέ να μιλήσετε για «ερωτικού περιεχομένου, ποτέ θέματα που αφορούν τον οικογενειακό κύκλο»
Στο φινάλε λέει πως αν το ραντεβού έχει παέι καλά, δεν χρειάζεται να ειπωθεί με λόγια, απλά θα γίνει ..κατανοητό!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου