Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Η σωτηρία της Ελλάδος με επέμβαση του Στρατού!... δηλώνει ο Μισέλ Ροκάρ«Κανείς δεν το λέει, αλλά και κανείς δεν πρέπει να αγνοήσει ότι το ελληνικό πρόβλημα θα επιλυθεί με ένα στρατιωτικό κίνημα». Η δήλωση βόμβα ανήκει στον Μισέλ Ροκάρ, πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και στενό συνεργάτη του Φρανσουά Μιτεράν!
Έγινε στην εφημερίδα «Liberation» και ανακινεί για μια ακόμη φορά το θέμα κινδύνου έκρηξης στρατιωτικού κινήματος στην Ελλάδα, ως συνέπεια των συνεχών μέτρων λιτότητας και της κοινωνικής αναταραχής που αυτά επιφέρουν στην ελληνική κοινωνία.
Ο Ροκάρ όμως δεν εντοπίζει το σκεπτικό του στον κίνδυνο αυτό, αλλά μιλά ως ένα πραξικόπημα να αποτελεί τη σωτήρια λύση για την ελληνική κρίση! Η συνέντευξη θα δει αύριο το φως της δημοσιότητας και την αναμένουμε με ενδιαφέρον. 
 
http://dikamaspaidia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου