Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Άννα Βίσση... δείτε την πρεμιέρα του Όσο έχω φωνή... μία πρεμιέρα με αποκαλύψεις..

Άννα Βίσση... πρεμιέρα με αποκαλύψεις...
Ξέρετε τον λόγο που η Άννα Βίσση έγινε τραγουδίστρια..? Όχι.? Μην ανησυχείτε, το αποκάλυψε η ίδια στην χθεσινή πρεμιέρα του reality της.!

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VOa5J9nq91s?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/VOa5J9nq91s?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>

Ένα reality, που για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε ευχάριστα.! Ήταν πραγματικά όπως το περιέγραψε η Άννα, αληθινό, χωρίς πολλές σάλτσες, και χωρίς διάθεση να παρουσιάσει την Άννα ως κάτι που δεν είναι στην πραγματικότητα.!! Βέβαια κάποιες λεπτομέρειες ίσως και να μην χρειαζόντουσαν, αλλά και πάλι δεν ενόχλησαν.! Μεταξύ άλλων, η Άννα χθες μεταξύ σοβαρού και αστείου, αποκάλυψε τον λόγο που έγινε τραγουδίστρια.! Γιατί απλά δεν ήθελε να την ξανασπρώξουν στην Ομόνοια, όπως έγινε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα, και δεν ήξερε από που να κρυφτεί από όλη αυτήν την πολυκοσμία.! Τώρα βέβαια είναι συνηθισμένη στην πολυκοσμία, όχι λόγω της πολύχρονης παραμονής της στην Ελλάδα, αλλά λόγω της κομσοσυρροής που γίνετε κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου.! Ακόμη αναφέρθηκε στους άντρες της ζωής της έναν έναν ξεχωριστά, δίνοντας φυσικά μεγαλύτερη έμφαση, στον Νίκο Καρβέλα. Η Άννα όπως και η ίδια παραδέχτηκε, δεν έχει μετανιώσει για καμία από τις σχέσεις της, και δεν θα άλλαζε καμία, γιατί για εκείνη ήταν όλες αληθινές και τις έζησε στο έπακρο.!

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BsgiryZ8rvg?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/BsgiryZ8rvg?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου