Αναγνώστες

TRANSLATE IT !!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ...ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ.....ποδοσφαιριστής.... πιάστηκε στα ...“πράσσα” με... τραβεστί από την ....γυναίκα του!ierosagon222 200x200 Κύπριος ποδοσφαιριστής πιάστηκε στα πράσσα με τραβεστί από την γυναίκα του!Στο πρωτοσέλιδο της ελληνικής αθλητικής εφημερίδας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗΣ», γίνεται λόγος για σκάνδαλο με ....
Κύπριο ποδοσφαιριστή:
Toν έπιασε η γυναίκα του με τραβεστί!
Στη showtime-cy.blogspot, αναφέρεται πως είναι Κύπριος άσος.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Το… περίεργο πάθος του πλήρωσε πολύ ακριβά πασίγνωστος άσσος του κυπριακού ποδοσφαίρου… Η γυναίκα του… δημοφιλή κύπριου ποδοσφαιριστή – Α’ κατηγορίας παρακαλώ – το έπιασε τσακωτό, στο ίδιο τους το σπίτι με την ερωμένη του η οποία δεν ήταν άλλη… από μία τραβεστί. Το όλο περιστατικό – σκηνικό σύμφωνα με πληροφορίες που πρώτη φορά έρχονται στο φως, έγινε στην Λευκωσία όπου και διαμένει ο κύπριος άσσος του ποδοσφαίρου με την εδώ και μερικά χρόνια σύζυγο του.
Παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του (δεν ξεπέρασε τα 27) ο… δημοφιλής ποδοσφαιριστής και καρδιοκατακτητής μπορεί στη γυναίκα του να ήταν πάντα σοβαρός και να μην έδινε ποτέ τροφή για σχόλια όμως… η μεγάλη του αδυναμία, να πηγαίνει με τραβεστί φαίνεται πως τον έκανε να την πληρώσει πολύ ακριβά.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η σύζυγος του… είχε φύγει εκτός Λευκωσίας για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια με συναδέλφους της. Εκεί στην Πάφο τα δύο από τα τρία σεμινάρια που είχε… φαίνεται πως ναυάγησαν και έτσι έπιασε μόνη τον δρόμο προς την επιστροφή… Ήθελε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να επιστρέψει στο σπίτι με σκοπό να περιμένει τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή και σύζυγο της και να περάσουν λίγες ώρες μαζί αφού εκείνος δύο μέρες μετά είχε αγώνα και έπρεπε πάλι… να εγκαταλείψει την οικογένεια. Έλα όμως που ο άσσος του κυπριακού ποδοσφαίρου είχε… δηλώσει ασθένεια, και δεν παρευρέθηκε στην καθημερινή προπόνηση αφού, είχε κανονίσει ερωτικό… παιχνίδι με μία τραβεστί όπου και είναι η μεγάλη του… παράνομη αδυναμία. Ο παράνομος του έρωτας… η γυναίκα – τραβεστί ήρθε στο σπίτι και οι δύο τους οδηγήθηκαν στο δωμάτιο του γάμου του, αφού η γυναίκα του θα… απουσίαζε στην Πάφο.. Κι όμως… εκείνη επέστρεψε πολύ νωρίτερα απ όσο εκείνος περίμενε…. Ο διάολος βλέπεις έχει πολλά ποδάρια… και όπως οργισμένη εξομολογείται σε φίλους και γνωστούς τον έπιασε στα πράσα μέσα στο ίδιο της το κρεβάτι να παίζει τα… περίεργα παιχνίδια που είχε στήσει με την… παράνομη γυναίκα – τραβεστί… !!!
onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου